Beste belegger,
 
kijk eens even naar deze foto uit de jaren ‘30.
 
Wat je ziet, is een meute spaarders die aanschuiven voor de American Union Bank om hun geld af te halen. 
 
Banken hadden veel slechte leningen in de boeken staan en spaarders vreesden (terecht) dat ze hun spaargeld zouden verliezen. 
 
Meer dan 9.000 banken gingen in die periode failliet. 
 
Waarom vertel ik je dat allemaal? Omdat ik denk dat het opnieuw zal gebeuren! 
 
Ik vrees namelijk dat hetgeen we vandaag meemaken veel gelijkenissen toont met de depressie van de jaren ‘30.
 
Laat me je vertellen hoe het er toen aan toe ging. 
 
Het was een bloedbad. Miljoenen beleggers verloren miljarden dollars. Er was een wereldwijde paniek. Het was de verschrikkelijkste periode uit de geschiedenis van de aandelenmarkten. 
 
Beleggers die in 1929 aandelen kochten, verloren 89% van hun vermogen. Vele anderen, die aandelen kochten op margin, verloren alles. 
 
Wat?? Zoiets kan vandaag niet gebeuren? Dat dacht ook bijna iedereen in die tijd. Sterker nog, op vrijdag 25 oktober 1929, amper vijf dagen voor "Zwarte Donderdag", verklaarde President Herbert Hoover: 
 
"De fundamentele economische activiteit van het land is gezond en voorspoedig."
 
Natuurlijk, President Hoover zat fout. Net zoals iedereen die dacht dat het allemaal wel goed zou komen.
 
En net zoals ze fout zijn vandaag! 
 
Geloof het of niet, maar we krijgen opnieuw een grote depressie. Op korte termijn. Een verwoestende crash zal iedereen in snelheid nemen. 
 
Natuurlijk, het zal niet precies zijn zoals tijdens de jaren '30. Er zijn vandaag andere factoren in het spel. Zoals derivaten. Maar, vergis je niet, het wordt een complete ramp! 
 
Hetgeen nu op ons afkomt, is de ergste en hevigste beurscrash die beleggers van onze generatie ooit zagen. Er is geen ontkomen meer aan. 
 
Waarom? 
 
De wereldwijde overheden hebben de eerste fase van deze crisis, de kredietcrisis, proberen te stoppen door gigantische bedragen te spenderen. 
 
Eerst waren er miljarden en miljarden euro's nodig om de banksector te redden van een complete neergang. En even later waren er nog eens gelijkaardige sommen nodig om te vermijden dat de economie de afgrond inging. 
 
Het resultaat van deze massale ingrepen?
 
De wereldwijde schulden zijn vandaag veel hoger dan ooit voorheen in de geschiedenis van de mensheid. 
 
De totale schuldenlast bedraagt meer dan $200.000 miljard of meer dan 3 keer hetgeen we jaarlijks op deze aardbol produceren!
 
Een onhoudbare situatie.
 
We zijn op een punt gekomen dat je niet anders meer kan dan rekening houden met overheidsfaillissementen en/of hyperinflatie. 
 
En wanneer dat gebeurt, is het hek helemaal van de dam.
 
Iedereen die obligaties bezit, incasseert een monsterverlies. 
 
Ik heb het dan niet alleen over je pensioenfonds die een flinke slag van de hamer krijgt, maar ook je bank en verzekeringsmaatschappij. Deze instellingen bezitten voor miljarden en miljarden euro's aan obligaties. Dat betekent massale verliezen.
 
Natuurlijk, je kan de werkelijkheid compleet negeren en denken dat het allemaal wel goed komt. Maar dat zou een bijzonder kostelijke vergissing zijn.
 
Aandelen gaan crashen. We zagen de voorbije jaren al enkele scherpe correcties waarbij de markten snel onderuit ginggen omdat niemand nog bereid was aandelen te kopen.
 
Kan je je voorstellen hoe diep aandelen kunnen zakken wanneer beleggers wereldwijd in paniek slaan en uitverkoop houden? Dat betekent op zijn minst een koersdaling van 50%. En misschien wel 60% of 70%! 
 
Maar geen paniek. Geloof het of niet, er zit ook een zonnige kant aan dit verhaal. Er zijn namelijk diverse manieren om jezelf te beschermen in tijden zoals deze. Sterker nog, met de juiste strategie kan je zelfs geld verdienen aan deze onfortuinlijke gebeurtenissen. 
 
Kijk, terwijl miljoenen beleggers miljarden verliezen in de komende crash, zijn er anderen die, op hetzelfde moment, een klein fortuin verdienen! 
Hoe kan jij tot de winnaars behoren? Hoe krijg je toegang tot de informatie die je nodig hebt, niet alleen om te overleven maar ook om rijker uit deze crisis te komen?
 
Makkelijk. 
 
Met jouw goedkeuring stuur ik je de komende 60 dagen “Macrotrends” toe. 
 
Macrotrends  is als financiële nieuwsbrief anders dan alle anderen. 
 
Wat maakt deze publicatie zo uniek?
 
 • MACROTRENDS is geen traditioneel beleggingsblad met aandelentips. Het heeft een unieke invalshoek en is enig in zijn soort in de Benelux.
 •  MACROTRENDS is kritisch voor de gevaren van het traditionele bank -en geldsysteem. Het vermogen van onze lezers beschermen is daarom altijd onze éérste zorg.
 • Onze contraire aanpak laat een andere stem horen. Daardoor stoten we vaak op opportuniteiten, die vaak te laat -of zelfs helemaal voorbij gaan- aan mainstream financiële media.   
 • MACROTRENDS investeert voornamelijk in goudmijnaandelen, fysiek goud, zilver, buitenlandse valuta, gas, olie en steenkool etc. Maar ook cryptocurrencies zoals Bitcoins komen aan bod. 
 
Een kleine greep uit onze publicaties van de voorbije maanden:
 
 • Het IMF stelt voor om 10% van je spaargeld aan te slaan. Hoe realistisch is een dergelijk scenario en wat kan je doen om jezelf er tegen te beschermen? (nummer 28)
 • Waarom een heffing van 10% niets oplost … en men minimaal 34% van jouw spaargelden met nationaliseren om deze crisis het hoofd te bieden (nummer 28)
 • 4 voorzorgsmaatregelen die je vandaag kan implementeren om je vermogen uit handen te houden van een wanhopige overheid (nummer 28)
 • De mysterieuze koper op de goudmarkt die massale hoeveelheden goud uit de markt haalt telkens wanneer de prijs onder de $1300 duikt (nummer 28)
 • Een nieuwe, revolutionaire manier om je Bitcoins 100% veilig te bewaren (dit was tot op heden niet mogelijk!) (nummer 28)
 • Een kwalitatieve speler in de zilversector die voor de komende 4 jaar een productiestijging van 46% verwacht en 70,9% koerspotentieel bezit (nummer 27)
 • Een lage kostenproducent in de meststoffensector die straks wel een overnamedoelwit kan worden voor de grotere spelers in deze markt  (nummer 27)
 • Deze ontwikkeling is een gigantische bedreiging voor de Chinese groeimotor (hetzelfde fenomeen zorgde voor de crash van de Nikkei in 1989, het ontploffen van de subprimebubbel in de VS en de eurocrisis) (nummer 26)
 • Het einde van de supercyclus in grondstoffen? (nummer 26)
 • De energiebron van de toekomst (de ontdekking van aardolie veranderde energiesector voorgoed. We staan nu voor een gelijkaardige ontwikkeling) (nummer 26)
 • Dit $16-aandeel is minimaal $21 waard … betaalt je 7,5% dividend … en kan 30% meer produceren dankzij “fracking”. (nummer 26)
 • 3 cruciale cijfers om een goudmijn te evalueren (nummer 25)
 • De ECHTE kostprijs om één ounce goud uit de grond te halen (de meeste mijnaandelen draaien hun aandeelhouders een rad voor de ogen)  (nummer 25)
 • Een goudmijnen met activiteiten in Griekenland die nog een behoorlijke periode van lage goudprijzen kan verdragen  (nummer 25)
 • Een specifieke groep goudaandelen die relatief weinig last hebben van de dalende goudprijzen. Dit is het soort belegging die iedere goudbull in portefeuille moet hebben  (nummer 25)
 • Een groeiverhaal in de royaltiesector  (nummer 25)
 • Reggie Middleton voorspelde akelig nauwkeurig de bankfaillissementen en vreest nu voor de ondergang van een instituut dat het thuisland op de knieën kan brengen. Wordt dit land de volgende Cyprus?  (nummer 25)
 • Waarom het ESM-fonds niet over de nodige middelen beschikt om banken te redden … waardoor spaarders voor de verliezen opdraaien  (nummer 25)
 • Argentinië bevroor op 2 december 2001 alle bankrekeningen waardoor de bevolking plots zonder cash geld zat. Een Argentijn geeft zijn relaas van de feiten en wij trekken lessen voor de situatie hier in Europa  (nummer 25)
 • 3 verklaringen waarom de goud- en zilverprijs onder druk staat (maar dit betekent niet dat de bull-market voorbij is. De grootste winsten liggen nog voor ons!)  (nummer 25)
 
Voila, daar heb je het. Een  virtuele goudmijn aan solide informatie. De voorbije jaren publiceerden we tientallen strategieën, methodes en levensreddende weetjes die jouw geld veilig houden terwijl het systeem in mekaar dreigt te vallen. 
Macrotrends is niets minder dan een extreem waardevolle handleiding voor kritische beleggers die zichzelf willen losrukken van de massa.
 
En, zoals ik je reeds vertelde, kan je Macrotrends 60 dagen risicoloos uitproberen. 
 
Waarom doe ik dat?
 
Laat het me even uitleggen. 
 
Mijn naam is Brecht Arnaert, en zoals je waarschijnlijk wel weet ben ik de hoofdredacteur van Macrotrends. 
 
Meer dan duizend beleggers zijn reeds aangemeld en een groot deel van hen verlengt jaarlijks.
 
En nu wil ik JOU overtuigen om met ons mee te doen. 
 
Hier is mijn voorstel: 
 
Probeer Macrotrends 60 dagen vrijblijvend uit. 
 
Ik stuur je de updates toe … geef je een login voor onze beveiligde website … en mail je de e-mail alerts. 
 
Pas na deze periode beslis je of je abonnee blijft. 
 
Indien deze publicatie niet aan je verwachtingen beantwoordt, stuur me een simpele e-mail en ik betaal je abonnement voor 100% weer aan je terug.
 
Alles wat je tot die tijd kreeg toegestuurd, mag je gewoon houden. Het is mijn manier om je te bedanken voor de interesse. 
 
Vanwaar dit aanbod dat geen enkele serieuze belegger eigenlijk kan weigeren?
 
Simpel. Ik ben ervan overtuigd dat een belegger die kennis maakt met Macrotrends zoveel geld verdient dat het abonnement jaar na jaar verlengd zal worden. 
 
En aangezien de echte winsten vooral in de verlengingen zitten, betekent dit dat mijn winst hierdoor behoorlijk kan stijgen. 

Overtuig jezelf: probeer MACROTRENDS 60 dagen zonder risico

Beslis pas na 60 dagen of je MACROTRENDS wil blijven lezen.

Je geniet vanaf dag één van al deze voordelen:

Ontvang maandelijks een update. Je krijgt ook toegang tot het volledige archief, met updates uit het verleden.

Raadpleeg onze selectie met koopwaardige aandelen via de website met je persoonlijke login. Als abonnee krijg je real-time email alerts voor elke nieuwe positie die we innemen. 

Extra analyses, handleidingen en instructievideos: hoe bewaar je zilver? Hoe koop je Bitcoins? 

Ontvang 12 updates / jaar

Volg onze portefeuille LIVE

Extra bonusmateriaal

Onze garantie: voldoet MACROTRENDS niet helemaal aan je verwachtingen? Neem binnen 60 dagen contact op met onze klantendienst (support@macrotrends.be) en we storten je abonnementsgeld integraal terug op je rekening, zonder opgave van reden. De ontvangen nummers, tips en alle bonusmateriaal mag je houden en dien je niet terug te sturen.

12 maanden
297
= 24,75 € per maand
Je ontvangt onze updates
Je krijgt toegang tot het archief
Online toegang tot selectielijst en bonusmateriaal


Niet tevreden = geld terug
tijdens 60 dagen proeftijd
1 jaar MACROTRENDS

Je kan betalen via online banking, kredietkaart of kiezen voor een overschrijving naar onze Belgische of Nederlandse bankrekening.

 Copyright © 2015 Mr. Market bvba - Steenweg Wijchmaal 16/3 - Peer, België

Onze klantendienst is bereikbaar via support@macrotrends.be

 

Abonnees